Photobucket - Video and Image Hosting

Revista aeriana a presei: Bucharest on the (sun)rise
     media: 0.00 din 0 voturi

de Muumipeikko Suomi

Prima cafea a zilei de astazi a fost foarte matinala, atat de matinala incat m-a incalzit inaintea soarelui. Ma asezasem deja pe obisnuitul loc de la fereastra cand a aparut si el printre cele patru-cinci straturi de nori pe care apucasem sa le numar. Ne-am privit o vreme, eu cu o admiratie amestecata cu resturile de somn care refuzau cu demnitate sa dispara la ora respectiva, el…indiferent, obisnuit sa-si faca numarul in fata musteriilor Cafenelei Albastre.

Cand nu se uita la soare, lumea de la Cafenea citeste Aripi Albastre, informandu-se despre ultimele noutati de pe pamant. Va transmit si eu principala stire a zilei: PRIMAVARA VINE DE LA BUCURESTI! Gata, e sigur, s-a afisat peste tot, nu numai pe bara de stiri din Mahala.

Am meditat o vreme asupra convingerii ca reporterii Aripilor Albastre s-au folosit de fapt in mod clandestin de Agentia Mahalahica de Presa pentru a face rost de stirea respectiva. Dar meditatia a fost brusc intrerupta de soarele care, furios, m-a apucat de-o aripa si si-a afirmat cu putere drepturile de autor.

Cred ca de asta nu mi-am mai gasit bagajul. Acum astept sa apuna soarele, pentru ca cei de la Cafenea sa-mi poata recupera valiza.

ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile